-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Vändbar Plysch av Pumpa Fluorescerande

170,00 kr

Upptäck denna underbara leksak som kommer att glädja ditt barn. En 2-i-1-leksak. På den första sidan är pumpen väldigt glad med sitt charmiga leende. Vänd på den och den blir elak och bitter. Denna vändbara pumpa leksak kommer att roa ditt barn mycket. Vändbar pumpa plyschleksak för barn. Den här pumpen har ett glatt ansikte på ena sidan och ett sorgligt ansikte på den andra sidan, så barnen kan vända på den för att ändra dess uttryck.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

En fluorescerande plysch

Detta är en fluorescerande pumpa. Ditt barn kommer att vara stolt över att bära den här fantastiska leksaken på halloweenkvällen. Denna unika leksak är perfekt för barn i alla åldrar. Den ena sidan är en bedårande pumpa, medan den andra sidan är ett vänligt spöke. Plyschpumpen är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket mjuk vid beröring.

Upptäck vår kollektion av Halloween-pluppar

Halloween firas bäst med vackra kostymer och perfekta gosedjur. Vi erbjuder dig ett brett utbud av Halloweenpälsar, alla lämpliga för spänningssökare.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Orange

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

0-15 ans