-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Vändbar lila och blå spökplysch Fluorescerande

170,00 kr

Upptäck den här otroliga vändbara leksaken med lila och blå spöke, en unik dubbelsidig design som ditt barn kommer att älska. Han kommer att ha två spöken i en och samma leksak. Han kommer att välja karaktär enligt sin berättelse. Har du ett litet barn som älskar spöken? Eller kanske letar du efter en rolig och unik leksak till ett barn i ditt liv. Oavsett vilket är vårt spökplysch det perfekta valet !

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

En spöklik plysch

Ditt barn brinner för spökhistorier, ge dem det här spökplyschet för att fortsätta med dem. Den här plyschan har ett fluorescerande ljus som gör leken roligare. Ditt barn kommer att älska att leka med spökplyschan. Dess roliga design uppmuntrar till fantasifull lek. Oavsett om ditt barn använder den som kudde, kramar den eller tar med den på äventyr kommer spökplyschan att bli en succé. Beställ ditt spökplysch idag!

Upptäck vår kollektion av Halloween-pluppar

Halloween firas bäst med vackra kostymer och perfekta gosedjur. Vi erbjuder en mängd olika Halloweenplyschdjur, som alla är lämpliga för spänningssökare.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Violett

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

0-15 ans