-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Röd kawaii räv gosedjur för söt

193,00 kr

Vacker liten röd kawaii räv plysch. Den här lilla kawaii-plyschan är 23 cm lång och vill bara bli kramad och kysst. Med sitt lilla leende kommer den här lilla kawaii-plyschan att göra unga och gamla lyckliga. Tillverkad av mjuka och gosiga material kommer den här räven garanterat att bli ditt barns nya bästa vän. De kommer att älska att tillbringa timmar med att leka och gosa med den här bedårande leksaken. Dess söta design är perfekt för barn i alla åldrar, och den kommer garanterat att bli en hit hos alla som ser den. Oavsett om du letar efter en present till en födelsedag eller ett speciellt tillfälle, eller om du bara vill förgylla någons dag, kommer denna plyschleksak garanterat att passa in.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Liten röd kawaii räv plysch leksak för söt Räv plysch leksak Djur a7796c561c033735a2eb6c: Röd

Samlingsbar kawaii räv plysch

Den här söta lilla plyschräven är redo att gosa med dig. Hans bomull är så mjuk att du kanske vill ta en tupplur mitt på dagen. Beställ din nu

Ett smart djur

Räven är ett listigt djur som klarar av många situationer och har ett verkligt anpassningsförmåga. Men framför allt är den ett mycket sött djur. Rävplyschan är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket mjuk att röra vid, vilket gör den perfekt att gosa med.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Röd

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Taille

23cm