-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Randig plyschkatt

170,00 kr

Upptäck den här randiga plyschkattungen som just har kommit till vår kattkollektion! En plysch som dina barn kommer att älska och ta hand om som om den vore ett riktigt husdjur.

Självklart har den här kattungen allt för att förföra, hans randiga päls, hans älskvärda utseende och hans lilla hjärtformade ansikte! Men han är också väldigt mjuk att röra vid, och hans långa fluffiga öron kommer att vara glada att välkomna dig varje dag. Kort sagt är han den perfekta följeslagaren för avkopplande stunder!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Plysch randig kattunge plysch Kattunge Plysch Djur 87aa0330980ddad2f9e66f: 15cm

En supersöt kattunge

Den här plyschkattungen har stora ögon som gör honom till en supergullig kattunge, och de barn som tittar på honom får en känsla av hämnd för den kärlek de visar honom. Ännu en plysch, utan tvekan. Men den här är speciell, den är randig! Två vita ränder löper längs hans rygg och möts på hans älskade ansikte. Hans stora svarta ögon lyser av glädje och han älskar att leka med sin nya vän. Hans mjuka gula päls är ultrabehaglig att röra vid och du kan inte motstå att gosa med honom. Denna bedårande randiga kattunge är redo att bli världens bästa vän för någon som du!

Spinnterapi med katten

Att ha en katt hemma är bra för hela familjen. Den här lilla pälsbollen är relativt självständig och uppskattar smekningar och närvaron av sina ägare. Slutligen kan djuret känna av vår stress och kommer instinktivt till oss för att spinna, vilket innebär att vår sömn och vårt humör förbättras…

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

15cm

Färg

Brun

Matériau

Coton