-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Rävplysch med nål

170,00 kr

Vilket barn har aldrig drömt om att ta med sig sin gosedjur överallt? Tack vare den här fantastiska plyschbroschen i rävplysch kommer din lilla unge inte längre att få ett nervöst sammanbrott när han tappar bort sin plysch! Den här broschen kommer att glädja både unga och gamla.

Den här plyschbroschen i rävplysch är helt enkelt bedårande! Den är perfekt för att klä upp en tröja eller en kofta, och kommer att ge en touch av fantasi och originalitet till din klädsel. Räven är en fascinerande varelse som länge har betraktats som en symbolisk figur för visdom och uppfinningsrikedom. Den här plyschbroschen är en hyllning till detta magnifika djur, samtidigt som den ger en rolig och finurlig touch till din stil.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Pinned Fox Plysch ROX Plyschdjur Material: Bomull

Att hänga upp överallt!

Ditt favoritdjur som du nu kan hänga upp överallt! På din tröja, på din väska eller på ditt barns väska blir det en perfekt dekoration. Vi presenterar den plyschade rävnålen! Han är tillverkad av supermjuk corduroy och är cirka 15 cm hög. Han har en söt buskig svans och kaxiga öron. Den här bedårande räven kommer att bli ett bra tillägg till din plyschsamling eller vara en perfekt present till någon annan!

Den kommer aldrig att lämna dig!

Du behöver inte längre leta efter din lilla älsklings favoritplyschleksak, utan kan hänga upp den och aldrig tappa bort den igen tack vare stiftstiftet.
Pinned Fox Plysch ROX Plyschdjur Material: Bomull

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matière

Cotton

Animal

Renard

Sexe

Unisexe

Type D'article

Broche

Dimensions

15x7cm