-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Kuddig Sälkudde Söt

295,00 kr1.431,00 kr

Letar du efter en unik och söt kudde till din lilla ? Titta inte längre än till vår plyschade sälkudde ! Den här kudden är väldigt mjuk och kommer att bli en succé för ditt barn. Den är också av hög kvalitet, så du kan vara säker på att den håller länge. Dessutom är den en fantastisk dekoration för ditt barns rum.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Säl kudde plysch djur plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm|40cm|60cm|80cm

En plysch av hög kvalitet

Den här sälkudden är precis vad dina små behöver för att känna sig mer bekväma. Den är supermjuk och söt, vilket gör den perfekt för att gosa med. Plyschet är av hög kvalitet, så du kan vara säker på att den här kudden kommer att stå emot massor av kärlek och kramar.

Så söt och söt

Letar du efter en söt och gosig sälplysch som är den perfekta presenten? Titta inte längre än till vårt urval av sälplyschor! Dessa sälar är så söta och gosiga att du kommer att vilja mysa med dem hela dagen lång. Och eftersom de finns i många olika former och storlekar är du säker på att hitta den perfekta presenten.

Säl kudde plysch djur plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm|40cm|60cm|80cm

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Material

Plysch

Fyllning

Bomull