-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

TY Black Cat Halloween Plysch

170,00 kr

Den här gosedjuret är en söt svart kattunge med glittriga reflektioner som stjärnorna. Den här lilla katten kallas potion, han är en trevlig Halloweenkatt som bara vill bli kramad. Det här är den plyschade svarta katten! Den här pälsiga lilla vännen är perfekt för att gosa och ha roligt. Den plyschade svarta katten är tillverkad av mjuka material av hög kvalitet och är supergulligt gosig och bedårande.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
TY Black Cat Plush Halloween Cat Plush Animals Material: Bomull

En glänsande svart kattunge

Det sägs att svarta katter betyder otur, men den här katten är så söt med sitt lilla glitter att den kommer att lysa upp ditt barns nätter. Den här plyschkatten är 15 cm lång och har den perfekta storleken för resor eller för att stanna hemma i soffan. Med ljusgröna ögon och en bedårande plyschsvans kommer den svarta plyschkatten garanterat att få dig att le. Oavsett om du letar efter en barnleksak eller en ny kamrat att gosa med är den svarta plyschkatten det perfekta valet.

Spinnterapi med katten

Att ha en katt hemma är bra för hela familjen. Den här lilla pälsbollen är relativt självständig och uppskattar smekningar och närvaron av sina ägare. Slutligen kan djuret känna av vår stress och kommer instinktivt till oss för att spinna, vilket innebär att vår sömn och vårt humör förbättras…

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Storlek

15cm

Färg

Svart