-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Söt Doraemon plysch

227,00 kr568,00 kr

Du letar efter en ny plysch till ditt barn. Skaffa det här plyschet från Doraemon. En vacker blå plysch som ditt barn kommer att älska. Han är så mjuk att ditt barn kommer att vilja hålla honom hela dagen.

Denna förtjusande Doraemon-plysch är perfekt för fans av denna söta och vänliga karaktär! Den är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den mjuk att röra vid och väldigt gosig. Detaljerna är snygga, näsan är lätt upphöjd och ögonen uttrycksfulla. Plyschan har också en liten, vadderad svans som får den att se ännu mer kattlik ut. En idealisk produkt för både samlare och barn!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Doraemon plysch med likgiltigt ansikte Plyschdjur Plyschkatt Material: Bomull

Söt Doraemon plysch

Den här plyschan med ett vackert ansikte och mjuka ögon kommer att förföra ditt barn. Han eller hon kommer att älska att ha Doraemon som håller honom eller henne sällskap under frukosten och berättar om nattens drömmar. Doraemon är en söt plysch från den populära japanska tecknade serien med samma namn. Han har ett unikt utseende med sitt runda ansikte och sina stora öron och är alltid redo att hjälpa sina vänner i nöd. Den här plyschan är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket mjuk att röra vid, vilket gör den idealisk att gosa med. Doraemon är cirka 48 cm hög och går helt och hållet att tvätta i maskin.

Spinnterapi med katten

Att ha en katt hemma är bra för hela familjen. Den här lilla pälsbollen är relativt självständig och uppskattar smekningar och närvaron av sina ägare. Slutligen kan djuret känna av vår stress och kommer instinktivt till oss för att spinna, vilket innebär en förbättring av vår sömn och vårt humör.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans