-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Mjuk elefantplysch

284,00 kr

Här är den mjuka elefantplyschan, plyschan som älskar att åka på djungeläventyr! Tveka inte, följ med henne och få nöjet att uppleva minnesvärda äventyr!
Välj den här plyschelefanten och ge dig själv en mjuk plysch för dina ömma stunder. Det är en vacker plyschelefant med stora och mjuka öron. Skäm bort dig själv med denna mjuka plysch i ljusgrått tyg. Detta vackra tygelefantplysch är lämpligt för alla åldrar. Ha kul med din nya plyschelefantkompis!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Mjuk elefant Plysch Djur Plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm

Mjuk elefantplysch

Den här mjuka elefantens plysch handlar om kärlek och ömhet! Den kommer att tillbringa hela dagen med att gosa med dig och älska dig av hela sitt hjärta! Nu kan du få din egen plyschelefant! Den här charmiga plyschleksaken är insvept i mjukt plyschmaterial, vilket gör den perfekt för att gosa och kramas. Öronen och snabeln är gjorda av tjockt, slitstarkt tyg, medan benen är gjorda av mjukt, lättviktigt tyg.

Vår kloka och välvilliga vän

Elefanten är känd för sin otroliga minne (den sägs ha slagit rekord i Dr Kawashimas spel), sin visdom och sin livslängd. Han kommer att ge välstånd och välvilja i hjärtat på de människor han kommer i kontakt med. Upptäck hela vår samling av plyschor med elefanter och du kommer att bli ga-ga över dem.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

25cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe