-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Stor plyschgris

397,00 kr

En stor, mjuk plyschleksak av vår favoritgris, Nasse. Ta med ditt barn till Nalle Puhs magiska värld för några roliga äventyr med hans bästa vän Nasse. Den här stora plyschgrisen är perfekt för alla barn som älskar djur. Den här leksaken är mycket mjuk och gosig, vilket gör den idealisk för att gosa och leka. Den är också mycket hållbar, så den kan användas av barn i alla åldrar. Den här grisen kommer garanterat att bli en favoritleksak för barn och kommer att ge många timmars skoj och nöje. Beställ din stora plyschgris idag!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Stor Grisling Plugg Winnie The Pooh Plugg Disney 87aa0330980ddad2f9e66f: 48cm

Nasse

Nasse är en söt rosa gris som älskar att städa och städa sitt hus. Nasse har en riktig känsla för vänskap och uppoffringar för dem han älskar. Ditt barn kommer att älska den här stora plyschgrisen! Med sin mjuka päls och sina söta drag kommer den här grisen garanterat att bli en favoritspelkamrat.

Upptäck vår samling av Disney-plysch

Upptäck vår kollektion av gosedjur med din favorithjälte i tecknad form: Det finns många fler: Lejonkungen, Den lilla sjöjungfrun, Lilo och Stich, Mickey, Snödrottningen och många fler. Upptäck alla våra Disney-plyschdjur på vår webbplats.
Disney plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

48cm

Färg

Rosa

Tranche d'âge

2-15 ans

Matériaux

Coton