-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Stor Eeyore-plysch

397,00 kr

En stor, mjuk plyschleksak av vår favorit åsna, Ior. Ta med ditt barn till de blå drömmarnas skog med Nalle Puh och hans vänner för några roliga äventyr med Iöre. Han är perfekt att gosa med och leka med och är ett bra tillskott till alla samlingar av gosedjur.

Den här leksaken är hållbar i sin konstruktion och tål många timmars lek. Ge ditt barn fantasins gåva med den här bedårande plysch-Eeyore! Den här grisen är tillverkad av mjukt och gosigt material och kan tvättas på ytan för enkel rengöring. Den kommer garanterat att ge timmar av glädje till din lilla unge. Vänta inte, lägg den här förtjusande leksaken i din korg redan idag!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Iöre

Hjälp Ior att bygga upp sitt hus igen, eller kanske hjälper han dig att bygga hyddor tillsammans med ditt barn. En stor, mjuk plyschleksak för galna äventyr i skogen. Den här förtjusande leksaken i barnstorlek är perfekt för att gosa och leka. Den kommer garanterat att bli din lilla persons nya favorit.

Upptäck vår samling av Disney-plysch

Upptäck vår kollektion av gosedjur med din favorithjälte i tecknad form: Det finns många fler: Lejonkungen, Den lilla sjöjungfrun, Lilo och Stich, Mickey, Snödrottningen och många fler. Upptäck alla våra Disney-plyschdjur på vår webbplats.
Disney plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

36cm

Tranche d'âge

2-15 ans

Matériaux

Coton