-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Stor blå Eeyore plysch

374,00 kr

Ett stort mjukt plysch av Eeyore, Nalle Puhs trogna vän. Ta med ditt barn till de blå drömmarnas skog med det här plyschet Eeyore.
Jag kan redan se mig själv sitta i soffan med min familj med min stora blå Eeyore-plysch. Jag är väldigt mjuk och pälsig, jag kommer att finnas där för dig när du behöver en kram! Jag är inte bara en söt nallebjörn, jag är också en fantastisk lekkamrat. Jag har fått höra att jag är väldigt vänlig och att jag kan ha roligt som ingen annan. Så tveka inte att ta med mig på dina äventyr!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Min plysch

Iöre

En stor, mjuk plysch för galna äventyr. Eeyore älskar att leka och ha roligt, han kommer att vara en perfekt följeslagare för ditt barn att leka och sova med. Den högkvalitativa blå Eeyore plysch är en speciell gåva till alla kärleksvänner! Eeyore är en söt och mjuk plysch med underbar blå päls och en plyschsvans. Han har glänsande svarta ögon och mjuka öron. Eeyore är den perfekta vännen för alla barn och kommer att ge mycket glädje till din familj och dina vänner.

Upptäck vår samling av Disney-plysch

Upptäck vår kollektion av gosedjur med din favorithjälte i tecknad form: Det finns många fler: Lejonkungen, Den lilla sjöjungfrun, Lilo och Stich, Mickey, Snödrottningen och många andra. Upptäck alla våra Disney-plyschdjur på vår webbplats.
Disney plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

36cm

Tranche d'âge

2-15 ans

Matériaux

Coton