-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Stor plysch Lilla guru

374,00 kr

Ett stort mjukt plysch av Nalle Puhs vän Lilla Guru. Han är så söt med sin lilla blå tröja, sina stora öron och sitt stora leende. Ta med ditt barn till de blå drömmarnas skog med det här plyschet Little Guru.

Stor plysch Lilla Guru är en vacker plysch som mäter ca 30 cm hög. Den är mjuk att röra vid och perfekt för barn från 3 år. Little Guru är klädd i söta små byxor och en t-shirt som ger honom en unik look. Hans svarta ögon och leende mun ger honom ett vänligt utseende. Barnen kommer att älska att gosa och leka med den här plyschan.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Stor plysch Liten guru Plysch Nalle Puh Plysch Disney 87aa0330980ddad2f9e66f: 40cm

Lilla guru

Little Guru är en liten känguru som bor i de blå drömmarnas skog tillsammans med sin mamma Big Guru. Han är en av Nalle Puhs lojala vänner och kommer också att bli en härlig följeslagare för ditt barn. En perfekt plysch!

Upptäck vår samling av Disney-plysch

Upptäck vår kollektion av gosedjur med din favorithjälte i tecknad form: Det finns många fler: Lejonkungen, Den lilla sjöjungfrun, Lilo och Stich, Mickey, Snödrottningen och många fler. Upptäck alla våra Disney-plyschdjur på vår webbplats.
Disney plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

40cm

Färg

Brun

Tranche d'âge

2-15 ans

Matériaux

Coton