-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Uppvärmd kanin plysch

227,00 kr

Det kalla vädret blir allt kallare och det är bra att vara varm, både hemma och på gatan. Så det finns inget bättre än en plyschad varmvattenflaska för att värma sig genom att fylla vatten i tanken och tillbringa en varm natt i sängen.

Vår uppvärmda kaninplysch är perfekt för alla som älskar små djur och vill ha en mjuk och varm plats att koppla av på. Den här plyschan är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den mycket bekväm och behaglig att röra vid. Plyschan har även ett avtagbart överdrag som enkelt kan rengöras.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
PVC varmvattenflaska med kanin tecknad design, för vinter, smärt- och stresslindring, varmvattenpåse med mjukt och bekvämt stickat överdrag, handvärmare, 1 stycke Okategoriserad cb5feb1b731464637725a2e7: Beige|Brunt|Rosa|VITA

Varm päls

Förutom att han värms upp med varmt vatten får han också ta del av den varma, fluffiga pälsen på plyschan som hjälper honom att känna sig varm och bekväm. Den uppvärmda kaninplyschan är en mycket användbar och bekväm produkt. Den är tillverkad av mjukt och varmt material, vilket gör den mycket behaglig att mysa i.

Hög energiförbrukning

Det här är ett bra sätt att undvika den höga energiförbrukningen för att värma upp dig själv och din säng genom att bara använda lite varmt vatten i den här plyschade varmvattenflaskan.
PVC varmvattenflaska med kanin tecknad design, för vinter, smärt- och stresslindring, varmvattenpåse med mjukt och bekvämt stickat överdrag, handvärmare, 1 stycke Okategoriserad cb5feb1b731464637725a2e7: Beige|Brunt|Rosa|VITA

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton; Plástique;

Storlek

22cm

Sexe

Fille

Färg

Beige, Brun, Grått, Rosa