-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Teddy Bear Pannor

340,00 kr397,00 kr

Känner du till vår nallevärmare? Med sin integrerade vattenflaska kan du värma ditt barn genom att placera flaskan på honom eller på sängen för att värma honom när du lägger honom i sängen. Ditt barn kommer att älska den så mycket att han inte kommer att vilja vara utan den.

Bear Boilers plysch är en underbar produkt för barn att koppla av och ha roligt med. Det är ett vackert plysch med mjuk och silkeslen päls. Barn kan använda den som kudde eller som en leksak att leka med.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Återvinningsbar PVC varmvattenpåse, söt nallebjörn, bärbar varmvattenflaska, vintervärme Uncategorized cb5feb1b7314637725a2e7: 1000 brwon rabbit|1000 rosa björn|1000 lila björn|500 brwon rabbit|500 rosa björn|500 lila björn

Två storlekar

Den här nallekitteln finns i två olika storlekar så att du kan välja den som passar dig bäst, och du kan hälla mer vatten i den ena än i den andra.
Den är idealisk för att värma händer och fötter i kallt väder. Den är tillverkad av mjukt, plyschigt tyg, vilket gör den mycket bekväm att använda. Bear Boilers är lätta att värma upp och håller sig varma under lång tid. Den är också lätt att rengöra i maskin.

100 % säker plugg

Den här plyschade varmvattenflaskan har ett 100 % säkert lock i burken som förhindrar att vatten läcker ut, vilket garanterar säkerheten för ditt barn eller den person som använder den.

Återvinningsbar PVC varmvattenpåse, söt nallebjörn, bärbar varmvattenflaska, vintervärme Uncategorized cb5feb1b7314637725a2e7: 1000 brwon rabbit|1000 rosa björn|1000 lila björn|500 brwon rabbit|500 rosa björn|500 lila björn

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton; Plástique;

Storlek

1000 ml, 500 ml

Sexe

Fille

Färg

Brun, Rosa, Violett