-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Gosedjur Groda med Jumper

397,00 kr

Har du träffat vår plyschgroda? Denna plysch är en av de senaste trenderna inom plyschleksaker. Barn älskar den för att den är så söt och för att den är en referens för dem som studenter. Den ger dem extra motivation att gå till skolan och få bra betyg, varför inte ge den här plyschan till ditt barn? Hon skulle älska det.

Den här söta amfibien är klädd i en mjuk vit stickad tröja, perfekt att mysa i när termometern börjar sjunka. Hennes ljusa ögon och smittsamma leende kommer att smälta allas hjärtan, medan hennes löviga svans kommer att påminna alla om hennes gröna natur.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
29cm plyschdjur, 1 stycke, mjuk grodleksak, jumper, barnleksaker, födelsedags- och julklappar för flickor och pojkar Uncategorized a75a4f63997cee053ca7f1: 29cm

Skolväska

Den här plyschgrodan kommer med en skolväska, vilket gör den till en speciell och mer raffinerad version av de plyschgrodor som barnen älskar.
Den här vackra plyschgrodan är supermjuk och fluffig och har en liten ulltröja för att skydda den mot kylan! Den är perfekt för kramar och kyssar och kommer att lysa upp vem som helst med sitt strålande leende!

Handbroderad

Ögonen på den här grodplyschan liksom munnen, näsan och tröjan är handbroderade av vår professionella sömmerska, vilket gör att den här plyschan håller högre kvalitet än den du är van vid.

29cm plyschdjur, 1 stycke, mjuk grodleksak, jumper, barnleksaker, födelsedags- och julklappar för flickor och pojkar Uncategorized a75a4f63997cee053ca7f1: 29cm

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

29cm

Sexe

Unissex

Matériau

Coton