-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Sovande Pikachu plysch

261,00 kr511,00 kr

Det här plyschet är Pikachu, en av hjältarna i Pokemon-serierna. Den här söta elgula musen sover. En mycket mjuk plysch för vilsamma tupplurar fulla av fantastiska drömmar.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Sovande Pikachu Plush Pokemon Plush 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm|30cm|40cm

Sovande Pikachu-plysch: varför ge en sådan till ditt barn?

Vilket barn älskar inte uppstoppade djur? De är en speciell leksak som småbarn älskar för deras mjukhet och komfort. Din lille kommer faktiskt inte bara att leka med sitt gosedjur. När han lär känna det kommer han att ta det som en riktig vän och följeslagare. Han kommer att älska att tillbringa tid och gå runt med den. Och när det är dags för hans tupplur kommer plyschdjuret också att vara vid hans sida för att ge honom den komfort och trygghet han behöver för att sova gott. Den här sovande Pikachu-plyschan fungerar på exakt samma sätt. Den kommer att vara perfekt för barn som är Pokémon-fans i allmänhet och Pikachu-fans i synnerhet. Den här söta Pikachu-plyschan är verkligen den följeslagare som han alltid har drömt om att ha. Din lilla kommer att älska att leka och sova med den. Har han problem med att sova ensam? Den här Pikachu-plyschan kommer att hjälpa honom att somna snabbare. Han kan helt enkelt somna bredvid den eller använda den som kudde om han vill. Den här sovande Pikachu-plyschan är väldigt mjuk. Det är omöjligt att inte älska dess sällskap. Hur väljer du Pikachu-plysch att ge till ditt barn? En Pikachu-plysch? Alla skulle vilja ge en sådan till sitt barn! Det är dock viktigt att välja en modell som är anpassad för små barn. Leksaken måste nämligen vara mjuk och hälsosam. Detta är viktiga villkor för att ditt barn inte ska avvisa den eller bli sjukt av den. Den idealiska leksaken är en sovande pikachu gjord av ett mjukt och allergivänligt material. Ett material som bomull eller plysch är till exempel perfekt. Och detta är just fallet med vår sovande pikachu plysch. För att undvika all risk för sjukdom eller allergi hos din lilla är vår Pokémon-plysch tillverkad av bomull. Som du vet är detta material supermjukt. Men framför allt är det hälsosamt, allergivänligt och hudvänligt. Ditt barn kommer inte att löpa någon risk när det leker med detta bedårande Pokémon Pikachu-plysch. Med en storlek på 50 cm är den lämplig för små flickor och pojkar från 3 år. Varför ska du köpa din sovande Pikachu-plysch på My Plush? Letar du efter en Pikachu-plysch av hög kvalitet till ditt barn? Ett hälsosamt Pokémonplysch till ett överkomligt pris? Då är det rätt att ringa på vår dörrklocka! På My Plush erbjuder vi en vacker kollektion av Pokémon-plyschleksaker som är utformade med omsorg och kärlek för de små barnens glädje och lycka. Beställ din sovande Pikachu-plysch i vår webbutik och njut av ett överkomligt pris och gratis leverans från 40 euro i inköp.

Upptäck vår Pokémon Plysch-kollektion

Pikachu, Charmander, Bulbizare eller Carapuce? frågan som präglade en hel generation… Om du också är ett fan eller nostalgiker av Pokémon-universumet kan du upptäcka hela vår kollektion av Pokémon-plysch i vår butik. Fånga dem alla!
Pokemon plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Gul

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans