-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Miffy Ribbed Plush Pink

227,00 kr

Det här är vår rosa ribbade Nisseplysch, den perfekta accessoaren för barn som älskar gosedjur och söta leksaker.

Tillverkad av högkvalitativa material är den mycket mjuk och behaglig att röra vid. Dess unika design och ljusrosa färg kommer säkert att fånga uppmärksamheten hos både unga och gamla. Den har den perfekta storleken för att ta med dig vart ditt barn än går, och de kommer säkert att älska att mysa med den när de känner sig trötta eller ledsna.

Den rosa ribbade Nisseplyschan är den perfekta följeslagaren för ditt barn och kommer att bli en perfekt present vid alla tillfällen.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Miffy plysch med rosa ribbor, på ett skrivbord, med en bakgrund, en hylla med böcker

En utmärkt följeslagare för ditt barn!

Den här underbara rosa plyschan med ribbor är en perfekt present till barn. Den mjuka storleken och den söta designen är perfekt för att mysa med och somna, plyschan är tillverkad av ett högkvalitativt material som är mycket mjukt och behagligt att röra vid. Den har en ljusrosa färg som gör den unik och speciell, öronen och näsan är detaljerade till perfektion för att ge plyschan ett realistiskt utseende. Denna rosa ribbade Nisseplysch kommer säkerligen att bli en fantastisk följeslagare för ditt barn eller en fantastisk present till en älskad person.

Den perfekta plyschan för din lilla vän!

Den här förtjusande rosa plyschan är den perfekta följeslagaren för ditt barn. Med sina uttrycksfulla svarta ögon och sin söta näsa kommer hon att bli ditt barns bästa vän, hennes mjuka och fluffiga päls är tillverkad av högkvalitativa material som gör henne mycket behaglig att röra vid. Plyschan mäter 25 cm och är fylld med bomull för optimal komfort, dess ribbade kropp ger en extra touch av mjukhet och charm till den här söta plyschan.
0-6920fd.jpeg

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

25cm

Färg

Rosa

Matériau

Coton PP