-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Miffy plysch ribbad Grå

227,00 kr

Den här grå ribbade Nissepälsen är en fantastisk följeslagare för barn och deras föräldrar.

Den är tillverkad av ett mjukt ribbat tyg som är mycket behagligt att röra vid. Plyschan mäter 25 cm och har en söt och rolig design med så söta öron.

Den här Nisseplyschan är väldigt lätt att hålla och hantera och är perfekt för gos och lekstunder. Dess kompakta storlek gör den idealisk för resor och på resande fot. Barnen kommer att älska att leka med denna grå ribbade Miffy-plysch och tillbringa tid med den.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Blå ribbad Nisseplysch, på en vit bok, med en bakgrund, en hylla med böcker

En perfekt gåva för alla Niffy-fans.

Den här förtjusande grå ribbade Nissepälsen är en perfekt present till alla Nissefans. Plyschan är tillverkad av ett mjukt ribbat tyg som känns bra att röra vid. Den har en härlig grå färg och är prydd med två små svarta ögon, storleken är perfekt att hålla i handen och ta med sig överallt.

För att tillfredsställa din lilla sötnos!

Barnen kommer att älska den här grå ribbade Nissepälsen och kommer att bli glada att ta den med sig överallt. Det är den perfekta följeslagaren för långa resor eller för avkopplande stunder, och föräldrarna kommer också att uppskatta den här plyschan eftersom den är mycket hållbar och lätt att ta hand om. Dra nytta av denna förtjusande plysch för att glädja din lilla sötnos!
0-6920fd.jpeg

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

25cm

Färg

Grått

Matériau

Coton PP