-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Miffy Ribbed Plush Blue

227,00 kr

Den här härliga blå ribbade Nissepälsen är den perfekta följeslagaren för ditt barn.

Den är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk och behaglig att röra vid. Den unika och söta designen kommer att göra ditt barn lyckligt, med sina ljusa färger och stora uttrycksfulla ögon är den ett bra sätt att ge ditt barn glädje och kärlek.

Ditt barn kommer att kunna leka med henne i timmar och känna sig älskad. Denna blå Ribbed Miffy plysch är en perfekt gåva för alla speciella tillfällen och kommer säkerligen att uppskattas av ditt barn.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Blå ribbad Nisseplysch, på en vit bok, med en bakgrund, en hylla med böcker

En perfekt följeslagare för barn och vuxna

Vår förtjusande blå ribbade Miffy-plysch är en perfekt följeslagare för barn och vuxna. Dess medelstora storlek och mjukhet är idealisk för barnens små händer, dess ribbade struktur gör den mycket behaglig att röra vid. Den blå färgen påminner om lugn och frid. Ditt barn kommer att älska denna förtjusande och mjuka plysch!

Tillverkad av mjuka och hållbara material

Vår blå ribbade Nissepäls är tillverkad av mjuka och hållbara material, vilket gör den till en långvarig plysch som kan användas i många år. Öronen, ögonen och näsan är handsydda för att säkerställa en perfekt finish. Den här plyschan är en fantastisk present till barn. Den blå ribbade Nisseplyschan är ett utmärkt val för alla som letar efter en mjuk och lojal följeslagare.
0-6920fd.jpeg

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

25cm

Färg

Blå

Matériau

Coton PP