-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Miffy plysch ribbad vit

240,00 kr

Upptäck vår förtjusande vita, ribbade Miffy-plysch som är den perfekta följeslagaren för ditt barn.

Med sina mjuka öron och bomullsfyllda kropp är hon mjuk att röra vid och perfekt att gosa med. Hennes unika och tidlösa design kommer att glädja alla Miffy-fans.

Plyschan är tillverkad av högkvalitativa material, de fina detaljerna och den vita färgen ger en extra charm åt den här plyschan. Den är också mycket lätt att ta hand om: det räcker med en enkel torkning med en svamp. Denna vita ribbade Nisseplysch är en fantastisk present till barn och ett idealiskt sätt att ge dem lite komfort och värme.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Vit ribbad Nisseplysch med en skrivbordsbakgrund

En perfekt gåva för alla Niffy-fans!

Den här förtjusande vita, ribbade Nissepälsen är en perfekt present till alla Nissefans.
Den är tillverkad av mjuka material av hög kvalitet och är mycket bekväm och behaglig att röra vid. Den ribbade strukturen ger en unik känsla och kommer att ge ditt barn stor tillfredsställelse.
Den söta designen och de ljusa färgerna kommer att väcka uppmärksamhet hos både unga och gamla. Nisseplysch är också mycket lätt att ta hand om: handtvätt med en fuktig trasa och lufttorkning.
Den här plyschan blir en idealisk följeslagare för ditt barn och får det att känna sig tryggt och älskat.

Ett måste för alla Niffy-fans!

Vår vita, ribbade Nisseplysch är ett måste för alla Nissefans!
Tillverkad av högkvalitativa material, den är mjuk och fluffig att känna på, den ribbade strukturen ger plyschan ett unikt utseende och gör att den kan smälta in i vilken inredning som helst. Den kompakta storleken gör den lätt att bära och ta med sig vart du än går, de ljusa färgerna och de realistiska detaljerna gör den här plyschan till en fantastisk följeslagare för barn.
Den vita ribbade Nisseplyschan är ett utmärkt sätt att visa din kärlek till Nisse och skapa bestående minnen för ditt barn.

0-6920fd.jpeg

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

25cm

Färg

Vit

Matériau

Coton PP