-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Jättehjort kudde plysch

681,00 kr

Vår jättehjort kudde plysch, som namnet antyder kan användas som en kudde för ditt barn, tack vare formen på den här plyschan som är ganska stor och ser ut som en kudde kommer ditt barn att älska originaliteten hos den här plyschan.

Hjorten är ett vackert djur, och här är en gigantisk hjortkudde som kommer att göra din inredning ännu mer imponerande. Den här kudden är tillverkad av soft touch-tyg med en vacker brun päls som representerar hjortens fleece. Kudden är tillräckligt stor för att du ska kunna ligga bekvämt på den, och den kommer också att se bra ut i ditt vardagsrum eller sovrum.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Jättehjort kudde plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 45cm|65cm

Högkvalitativ textur

Den här jättelika hjortkudden har en högkvalitativ textur och är väldigt gosig för ditt barn. Han kommer att älska den. Giant deer pillow plush är den perfekta presenten för djurälskare! Denna hjortplysch är perfekt för att mysa med när du fryser eller bara kopplar av. Det är mjukt att röra vid och mycket bekvämt, du kan inte vara utan det!

Plyschkollektion med hjortar

Upptäck vår kollektion av plysch med hjortar som dina barn kommer att älska att dekorera eller leka med. Den här hjortplyschan kommer att bli ditt barns nya bästa vän.
Jättehjort i plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 110cm|30cm|40cm|50cm|60cm|75cm|90cm

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

45cm, 65cm

Färg

Brun

Matériau

Coton