-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Jättestor grå alligator i plysch

409,00 kr454,00 kr

Den gigantiska grå alligatorplyschan är väldigt stor, men låt dig inte luras! Den är grym om du försöker stjäla dess skatter eller skada dess dyrbara vänner! Ve dig om du bråkar med henne! Om du är en vän, oroa dig inte, hon älskar att gosa med dig och kommer inte att äta dig levande!

Denna vackra grå alligatorplysch är den perfekta accessoaren för alla reptilälskare. De många fjällen på huden är också mycket väl återgivna. Bakbenen är utrustade med vassa plastklor som gör det här jättealligatorplyschet ännu mer imponerande.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Giant Green Alligator Plush Crocodile Plush Animals 87aa0330980ddad2f9e66f: 100cm|80cm

Jättestor grå alligator i plysch

Den gigantiska grå alligatorplyschan är lika våldsam som den är bedårande! Den kommer att försvara dig mot dina fiender och ta hand om dig på bästa sätt! Äventyr och kramar garanteras! En gigantisk uppstoppad alligator är inte bara söt, den är också en otroligt rolig lekkamrat. Barn älskar att leka med dessa gigantiska uppstoppade djur, och du kan också ha roligt med dem. De gigantiska plyschade alligatorerna är gjorda av mjukt tyg och är perfekta att gosa med. De är tillräckligt stora för att barnen ska kunna ligga på dem och rulla runt i dem. De är också perfekta att kyssa och gosa med. De gigantiska plyschalligatorerna är fyllda med skumspån och har en bra mängd stoppning, vilket gör dem bekväma att gosa med.

Våra vänner de lärda krokodilerna

Visste du att krokodiler förutom styrka och kraft även är kunskapens väktare och beskyddare? Deras roll är att utveckla ny visdom och föra den vidare från en generation till nästa. Vilken bättre följeslagare kan du välja för dina barn? Upptäck hela vår kollektion av krokodilplysch.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Grått

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe