-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Jättestor Hogwarts-plysch

340,00 kr795,00 kr

Ett jätteplysch av Pokémon Firecracker. Den här gigantiska draken-Pokémonen finns i storlekar upp till 60 cm för extraordinära äventyr med ditt barn som är Pokémon-fan.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Jättelik skallerorm plysch Pokemon plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm|60cm

Ett vackert jätteplysch för Pokémon-fans

Om du är ett Pokémon-fan är det omöjligt att inte falla för charmen hos den här förtjusande, gigantiska plyschleksaken Sharkshark. Varje tränare skulle älska att kunna fånga den. Fireball är faktiskt en mycket kraftfull Pokémon. Det är en Pokémon av eldtyp som föddes ur evolutionen av Reptincel, som i sin tur är en evolution av Charmander. Shielded Fire är en ädel Pokémon och gillar inte att attackera svagare motståndare än sig själv. Den föredrar att möta starkare motståndare. Det är onödigt att säga att den här Pokémon ofta vinner sina strider. Med sina kraftfulla flammor kan den smälta vad som helst. Detta är ett av dess största vapen. Trots sin imponerande styrka är Firecracker dock mild och snäll. Precis som denna söta plysch är den full av mjukhet och ömhet. Alla Pokémon-fans kommer att älska det här gigantiska pokémonplyschet. Ett jättelikt plysch för ditt barn att leka med Den här förtjusande orangefärgade plyschvarelsen väntar bara på att bli adopterad! Ta hem den och gör den till en lekkamrat för ditt barn. Den här mega plyschfyran är utformad för barn från 1 till 15 år och finns i fyra olika storlekar: 25 cm, 30 cm, 45 cm och 60 cm. Det är upp till dig att välja rätt storlek för ditt småbarn! Men oavsett vilket val du gör kommer det att ge din lilla unge komfort och glädje. Med det här pokemonplyschet kommer din flicka eller pojke att gå på äventyr. De kommer att bilda ett bra team för att jaga nya Pokémon. Det är garanterat roligt! Och efter varje jakt kan de vila i rummet för att återfå sina krafter. Ditt barn kan räkna med att hans eller hennes vän Firecracker hjälper dem att sova. Han eller hon kommer att mysa med plyschpokémonen för att finna tröst och ömhet i hans eller hennes mjuka, silkeslena päls. Den perfekta födelsedagspresenten för Pokémon-fans! Finns det något bättre sätt att göra ett Pokémon-fan lyckligt än med den här gigantiska plyschleksaken Racketball. Det är en fantastisk present för alla fans av den videospelserie som publiceras av Nintendo. Denna mega pokémonplysch kan ges till ett barn, en tonåring, en vuxen, en man eller en kvinna. Så länge personen är ett fan av spelet eller mangan kommer den här presenten att glädja dem! Du kan ge den till en speciell händelse: en födelsedag, en belöning, en överraskning eller en enkel fest. Det här jättelika eldfluganplyschet kommer att göra vem som helst glad! Och du behöver inte gå långt för att köpa den billigare. På Ma-peluche.fr erbjuds den här produkten till ett attraktivt pris. Du kan också hitta på vår butik andra plyschor från Pokémon-universumet som Pikachu-plysch, Charmander, sovande Pikachu-plysch, etc.

Upptäck vår Pokémon Plysch-kollektion

Pikachu, Charmander, Bulbizare eller Carapuce? frågan som präglade en hel generation… Om du också är ett fan eller nostalgiker av Pokémon-universumet kan du upptäcka hela vår kollektion av Pokémon-plysch i vår butik. Fånga dem alla!
Pokemon plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Orange

Matériau

Coton

Tranche d'âge

1-15 ans