-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Nalle kudde LED gul

397,00 kr

Om du letar efter en gosig kompis till din lilla person, behöver du inte leta längre än till plyschbjörnen! Det här bedårande gosedjuret är perfekt för att gosa och mysa, och ditt barn kommer att älska dess mjuka päls och söta ansikte.

Plyschbjörnen är mer än bara ett förtjusande gosedjur, den är också en fantastisk leksak för ditt barn att leka med. Han kan ta den med sig överallt eller använda den som kudde vid tupplurar och läggdags. Och när ditt barn känner sig ledsen eller upprörd kommer plyschbjörnen att vara där för att trösta honom, du kommer att älska det.

Den här bedårande gula nallen är självlysande, idealisk för att följa med baby och äldre barn för att känna sig trygga i mörkret! Den kommer att bli den bästa följeslagaren för ditt barn….

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Plyschbjörn kudde LED Gul plyschbjörn Plyschdjur a7796c561c033735a2eb6c: Gul

Den gula björnen, solenergi

Den gula plyschkuddebjörnen lyser som en sol upp visionen och ger den som betraktar den den energi som behövs för att väcka samvetet.

Pappa Björn

Björnen förkroppsligar en gudomlighet, en symbol för makt, förnyelse och till och med kunglighet, eftersom den länge var djurens symboliska kung! Det finns ett mycket starkt band mellan barnet och björnen som alltid finns där för att lugna barnet.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Gul

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Storlek

45cm