-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Nalle kudde LED rosa

397,00 kr

Den här fina rosa plyschplyschan är en björn med en mycket mjuk päls. Ditt barn kommer att älska att somna bredvid den mjuka nattlampan eller gosa med den. Den här plyschan sitter naturligt, har en fin hållning och kan även användas som ett dekorativt föremål i en liten flickas rum. Så om du letar efter en present som kommer att glädja ditt barn i många år framöver, ge honom Björnplysch! Han kommer att älska dess mjukhet, dess sötma och det nöje han kommer att ha av att använda den.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Den rosa björnen, solenergi

En touch av delikatess och renhet med den rosa LED-björnen, din lilla prinsessa kommer att känna sig säker och förvånad över den här förtjusande magiska rosa plyschan. Den här förtjusande leksaken är perfekt för att gosa med och kommer snabbt att bli ditt barns bästa vän. Tillverkad av material av högsta kvalitet kommer vår nallebjörn garanterat att ge dig många år av skoj.

Pappa Björn

Björnen förkroppsligar en gudomlighet, en symbol för makt, förnyelse och till och med kunglighet, eftersom den länge var djurens symboliska kung! Det finns ett mycket starkt band mellan barnet och björnen som alltid finns där för att lugna barnet.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Rosa

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Storlek

45cm