-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Grå plyschkatt

284,00 kr

Här är den grå plyschkatten, som är full av mjukhet! Hon är inget annat än kärlek och gillar att umgås med barn! Det hon gillar mest är att vara vid deras sida och se dem växa och utvecklas!

Den här grå kattungen är den perfekta plyschkatten för alla kattälskare! Tillverkad av mjukt och fluffigt tyg är den både bekväm och attraktiv. Plyschan kommer också med en söt liten klocka på sitt halsband, vilket gör den ännu mer speciell! Dessutom är den helt maskintvättbar, vilket gör den lätt att ta hand om.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Grå plysch kattplysch Djurplysch Fyllning: Bomull PP

Grå plyschkatt

Den grå plyschkatten är väldigt söt, men också väldigt bra på att berätta historier! Den tar dig med till underbara världar! Den grå plyschkatten är ett förtjusande litet gosedjur som kommer att bli en bra följeslagare för barn. Kattungen har en mjuk, silkeslen päls och hennes ljusa ögon kommer garanterat att fängsla alla som tittar på henne. Med sin lilla storlek och grå päls är den här kattungen den perfekta presenten för barn i alla åldrar.

Spinnterapi med katten

Att ha en katt hemma är bra för hela familjen. Den här lilla pälsbollen är relativt självständig och uppskattar smekningar och närvaron av sina ägare. Slutligen kan djuret känna av vår stress och kommer instinktivt till oss för att spinna, vilket innebär en förbättring av vår sömn och vårt humör.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Remplissage

Coton PP

Sexe

Unisexe

Tranche d'âge

> 3 ans

Taille

30 cm