-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Svart plyschkatt

284,00 kr

Det här är den svarta plyschkatten som älskar att meja av glädje när hon tänker på de lyckliga stunderna vid din sida! Hon gillar också att ta hand om barn och roa dem genom att leka kurragömma i huset! Vi presenterar Black Kitten Plush, en bedårande liten svart kattunge som garanterat kommer att bli din nya bästa vän!

Den här lilla killen är tillverkad av mjukt svart plysch med vita accenter och har precis rätt storlek att ta med sig på dina äventyr. Han kommer också med sin egen avtagbara fluga, så du kan klä upp honom som du vill. Black Kitten Plush kommer garanterat att ge dig ett leende på läpparna, och kommer att vara ett bra komplement till alla uppstoppade djur.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Svart plysch kattunge plysch Kattplysch Djur Fyllning: Bomull PP

Den svarta plyschkattungen

Den svarta plyschkatten är så mjuk! Hon älskar att ta hand om sig själv och har en så fin päls att du kan tillbringa hela dagen med att klappa henne! Den svarta plyschkatten är en mycket söt svart plyschkattunge. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är väldigt mjuk och gosig. Den har den perfekta storleken för att gosa med och kommer säkert att bli ditt barns favoritleksak.

Spinnterapi med katten

Att ha en katt hemma är bra för hela familjen. Den här lilla pälsbollen är relativt självständig och uppskattar smekningar och närvaron av sina ägare. Slutligen kan djuret känna av vår stress och kommer instinktivt till oss för att spinna, vilket innebär en förbättring av vår sömn och vårt humör.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Remplissage

Coton PP

Sexe

Unisexe

Tranche d'âge

> 3 ans

Taille

30 cm