-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Gosedjur Katt Vit

284,00 kr

Här är den vita plyschkatten, som är full av bus! Hon älskar att leka mer än något annat i världen och att skoja med barn! De kommer inte att bli uttråkade med den här plyschkatten!

Det är något sött och rörande med små vita kattungar. Människor älskar dem eftersom de representerar oskuld och renhet. De här små plyschorna är idealiska av den här anledningen.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Vit plysch kattunge plysch Kattplysch Djur Fyllning: Bomull PP

Vit plyschkatt

Den vita kattungen är jättefin! Hon är så mjuk och gosig! Hon kommer att älska dig resten av ditt liv och ta väl hand om dig!
Den här söta lilla vita plyschkattungen är en riktig gosskamrat för barn. Förutom att vara ett bra sällskap är den här gosedjuret också en söt dekoration för ditt barns rum. Små barn kommer att älska att gosa med den här vita plyschkattungen.
Dess mjuka päls och spiralformade svans är perfekt för kramar. De stora svarta ögonen på denna plyschkattunge är fängslande och den har en liten rosa mun. Denna vita plyschkattunge är en fantastisk följeslagare för ditt barn och kommer garanterat att bli deras favoritdjur.

Spinnterapi med katten

Att ha en katt hemma är bra för hela familjen. Den här lilla pälsbollen är relativt självständig och uppskattar smekningar och närvaron av sina ägare. Slutligen kan djuret känna av vår stress och kommer instinktivt till oss för att spinna, vilket innebär en förbättring av vår sömn och vårt humör.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Remplissage

Coton PP

Sexe

Unisexe

Tranche d'âge

> 3 ans

Taille

30 cm