-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Grå långbent katt plysch

249,00 kr568,00 kr

Det är omöjligt att inte bli förälskad i den här kawaii plyschkatten med långa, mjuka ben. Han är en underbar följeslagare som är älskad av alla och bara vill bli adopterad. Hans mjuka och fluffiga päls bjuder in oss att gosa med honom…. Den här gosiga plyschkatten är den perfekta presenten till kattälskaren i ditt liv! Den här leksaken i barnstorlek är perfekt att gosa med och finns i flera olika färger. Med sin mjuka päls och sina förtjusande egenskaper kommer den här plyschkatten garanterat att bli en succé för både barn och vuxna.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Grå långbent plyschkatt Plyschkatt Plyschdjur a7796c561c033735a2eb6c: Grå

Min bästa vän katten

Den här plyschan är en rolig kawaii-katt i grå färg med stora armar och ben som kramar ditt barn och ger honom massor av kramar. Du kommer att bli förälskad i det här gulliga djuret som alltid är redo att trösta dig. Hållbar konstruktion, den här kattungen kommer att ge dig många timmars roligt och njutning. Så vänta inte längre, beställ din plyschkatt idag!

Spinnterapi med katten

Att ha en katt hemma är bra för hela familjen. Den här lilla pälsbollen är relativt självständig och uppskattar smekningar och närvaron av sina ägare. Slutligen kan djuret känna av vår stress och kommer instinktivt till oss för att spinna, vilket innebär att vår sömn och vårt humör förbättras…

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Grått

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans