-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Glad kanin plysch

284,00 kr

Här är den lyckliga kaninen, som är jättefin! Den här plyschan är full av ömhet och gott humör! Med den kommer ditt barn att ha en vän som det kan lita på under hela sin barndom!

Köp plyschet Happy Bunny som är tillverkat av mjukt tyg och är fluffigt. Det är en leksak för små barn och är lätt att hantera. Plyschan kommer med en polyesterkomposition och en bomullsfyllning.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Happy Rabbit Plugg Kanin Pluggdjur 87aa0330980ddad2f9e66f: 40cm

Glad kanin plysch

Den glada kaninen är väldigt mjuk! Hon älskar att spela skämt för att hålla barnen roade och glada! Happy Bunny är en söt och gosig plyschleksak som är utformad för barn. Den är tillverkad av mjukt plyschmaterial med fladdriga öron och en pom-pom svans. Ögonen är broderade och munnen är fållad i ett leende. Plyschdjuret är en fantastisk present till barn och bebisar och ett bra sätt att hjälpa dem att slappna av och ha roligt. Ditt barn kommer att älska den.

Upptäck vår samling av kaninplysch

Upptäck vår samling plyschleksaker med det sötaste av husdjur: kaninen! Detta djur är en symbol för dynamik och livsglädje! Han följer med unga och gamla i alla deras äventyr!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

40cm

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton