-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Kudde med nallebjörn

340,00 kr

Här är plyschbjörnens kudde, som älskar att ge den lilla filten som hon gömmer i sin behållare till barn, så att de kan somna varmt!

Den här bedårande nallebjörnen kommer garanterat att bli ditt barns nya bästa vän! Det här mjuka och gosiga gosedjuret är perfekt för lek, läggdags eller när som helst. Det är en idealisk gåva för barn i alla åldrar.

Vår plysch är tillverkad med största omsorg för att ge dig en produkt av högsta kvalitet. Varje plysch är handsydd med största omsorg och tillverkad av högkvalitativa tyger. Dessa plyschor är byggda för att hålla länge och är perfekta för barn i alla åldrar.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Plyschbjörn kudde Plyschbjörn Plyschdjur Åldersintervall: > 3 år

Kudde med nallebjörn

Plyschbjörnkudden är så mjuk! Hon drömmer en vacker dröm just nu så Shhh, väck henne inte! Det här är en vacker nallekudde, perfekt för barn. Denna produkt är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket mjuk att röra vid. Den kan också tvättas i maskin.

Kärlekens dag

Alla hjärtans dag, den 14 februari, är känd över hela världen! Det är en dag för att visa vår kärlek till våra nära och kära och för att berätta hur mycket de gör våra liv bättre!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton