-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Glad hund plysch

284,00 kr

Det här är den glada hundens plysch, som är full av ömhet och kärlek! Den här plyschan letar efter en ny vän för livet, är du villig att ställa upp som volontär? Glad hundplysch, extra mjuk och skonsam att röra vid! Denna glada hundplysch är perfekt för barn, men även för vuxna, eftersom den är så söt. Den är tillverkad av soft touch-tyg och är fylld med mikrokulor, vilket gör den väldigt mjuk. Den är cirka 25 cm hög och kommer med ett litet plyschben.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Happy Dog Plush Dog Plush Animals 87aa0330980ddad2f9e66f: 40cm

Glad hund plysch

Den glada hundens plysch föreställer en shiba, denna förtjusande hund med sitt söta lilla ansikte! Happy Dog Plysch är en vacker plysch som föreställer en glad hund. Det är en perfekt gåva för djurälskare och för dem som älskar plyschleksaker. Hennes päls är silkeslen och mjuk och hon har stora plastögon som ger henne en uttrycksfull blick. Hon är förmodligen den sötaste hundplysch du någonsin sett!

"människans bästa vän

De är utan tvekan våra bästa vänner, dessa fyrbenta varelser som alltid är redo att leka och gosa. Hunden representerar kärlek, skydd och lojalitet. Hundar är lojala följeslagare och pålitliga beskyddare som älskar sina ägare villkorslöst. Upptäck alla våra plyschleksaker med bilden av din favoritkamrat.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

40cm

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton