-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

I Love You rosa plyschkudde

170,00 kr

Vi presenterar den rosa I Love You-kudden, som är väldigt mjuk! Den här plyschkudden representerar kärleken till den person som får den i present och låter dig uttrycka dina känslor!

I Love You rosa plyschkudde, mjuk att röra vid, idealisk för förklaringar om oändlig kärlek, den perfekta Alla hjärtans dag-presenten som plyschkudde eller sovkudde.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Pink I Love You Pillow Plush Valentine's Day

I Love You rosa plyschkudde

Den rosa I Love You-kuddebjörnen i plysch är för söt för att ge bort på Alla hjärtans dag! Den gör att du kan visa din kärlek och tillgivenhet för din älskade!
I Love You rosa plyschkudde, en perfekt gåva till Alla hjärtans dag eller något annat tillfälle! Denna hjärtformade kudde är insvept i mjuk rosa sammet och har ett elegant kärleksbudskap broderat i rött. Den är fylld med polystyrenmikrokulor för oöverträffad komfort och är perfekt för att gosa med eller ligga ner och koppla av. I Love You-kuddarna är tillverkade av högkvalitativa material och är avtagbara för enkel skötsel.

Kärlekens dag

Alla hjärtans dag, den 14 februari, är känd över hela världen! Det är en dag för att visa vår kärlek till våra nära och kära och för att berätta hur mycket de gör våra liv bättre!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Tranche d'âge

> 3 ans

Matériaux

Coton

Sexe

Unisexe

Storlek

35cm