-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Stitch eyes hjärta plysch kärlekslåda

340,00 kr

Är din partner ett fan av den fantastiska Stitch? Vi har lösningen på en fantastisk gåva som du kan överraska henne med med detta Stitch plyschhjärta kärleksetui, som är så gulligt ! Den här lilla plyschan har fallit under en ängels förtrollning och kommer att använda Alla hjärtans dag för att förklara sin kärlek.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Stitch plysch kärlekslåda Alla hjärtans dag plysch Material: Bomull

Den fantastiska Stitchs värld

Om din partner älskar den fantastiska Stitch är det perfekt att ge honom eller henne den här vackra kärleksboxen med Stitch eyes heart plush som är så vacker!
Den är perfekt att ge på Alla hjärtans dag till den person du älskar av hela ditt hjärta!
I den här kärleksboxen hittar du en Stitch-plysch med två hjärtformade ögon. Den här plyschan är mjuk och krambar, perfekt för att gosa och mysa. Den är också tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den till ett utmärkt val för både barn och vuxna. Dessutom innehåller det här setet även en hjärtformad plakett med budskapet ”Jag älskar dig”. Denna plakett är perfekt för att accentuera din heminredning och visa din partner hur mycket du bryr dig om honom eller henne.

Kärlekens dag

Alla hjärtans dag, den 14 februari, är känd och firas över hela världen som en mycket speciell dag. Det är en dag för att visa din kärlek till din älskade och för att visa dem hur mycket de gör ditt liv bättre!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Taille

20x15x6cm

Färg

Blå