-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

I Love You lila kudde

284,00 kr

Här är vår vackra lila I Love You-kudde, som är så söt! Den här plyschkudden kan ges som en gåva till Alla hjärtans dag eller till en speciell dejt för dig.

Personen som får denna gåva kommer att kunna somna på den på natten och tänka på den kärlek du har för honom/henne, det är en så söt och mjuk plysch att den kommer att bli en riktig succé.

Mjuk, fluffig och mycket öm, den här lila ”I Love You”-kudden är en fantastisk gåva till din älskade. Den här kudden är perfekt för att visa din kärlek till din själsfrände och kommer garanterat att bli en omedelbar favorit. Plyschan är tillverkad av ultramjukt fleecetyg.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Lila I Love You Pillow Plush Valentine's Day Åldersintervall: > 3 år

En gåva för en speciell träff!

Den lila plyschkudden I Love You är en mycket omtänksam och bra present till en speciell dag för dig! Den har mycket vackra färger och kommer att göra personen du ger den till glad! Den lila plyschkudden I Love You är en romantisk present och perfekt för att säga ”jag älskar dig”. Den här kudden är tillverkad av mjuk plysch av hög kvalitet och är mjuk och bekväm, perfekt för att gosa eller vila. Plyschkudden är dekorerad med ett ”Jag älskar dig”-budskap på framsidan, vilket gör denna produkt ännu mer speciell.

Kärlekens dag

Alla hjärtans dag, den 14 februari, är känd över hela världen! Det är en dag för att visa vår kärlek till våra nära och kära och för att berätta hur mycket de gör våra liv bättre!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Storlek

35cm

Färg

Violett