-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Gosedjur Nalle med Halsduk

1.079,00 kr1.477,00 kr

Tänker du redan på vad du ska ge ditt livs kärlek på Alla hjärtans dag? Då behöver du inte tänka längre, vi har gjort jobbet åt dig! Alla kvinnor älskar att få nallar, så när det kommer till jättestora nallar är de helt förälskade! Visa din romantiska sida med den här nallebjörnen med halsduk och hon kommer att visa dig all den kärlek hon känner för dig.

Detta är en vacker nallebjörn med en mjuk halsduk runt halsen! Den här nallen är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör att den är väldigt mjuk att känna på.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Ett minne som kommer att stanna kvar i hjärtat

Nallebjörnar är de bästa gåvorna en kvinna kan få på Alla hjärtans dag! Det är ett minne som inte bara kommer att stanna i hennes hjärta utan också hos henne och kan trösta henne när hon är borta.
Vår nallebjörn är en trogen och kärleksfull följeslagare för alla, oavsett ålder. Han är tillverkad av mjuka och fluffiga material, vilket gör honom perfekt krambar. Han har en röd stickad halsduk runt halsen, vilket ger honom en chic look. Den här nallen kommer garanterat att få alla att bli förälskade!

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är en av årets viktigaste dagar när det gäller kärlek. Det finns inget bättre än att ge ditt livs kärlek en nallebjörn för att visa hur mycket du älskar dem. Nallebjörnar är ett utmärkt sätt att visa sina känslor.

Tvålrosor presentförpackning med söt nallebjörn Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Pink|Red

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Beige, Brun, Röd, Rosa

Storlek

80cm, 100cm

Matériau

Coton

Tranche d'âge

< 5ans