-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Minecraft fladdermus plysch

181,00 kr

Gillar ditt barn videospelet Minecraft? Då kommer han att älska den här mjuka fladdermusplyschan. En liten varelse som han aldrig kommer att sluta gosa med och med vilken han kan återskapa äventyren i sitt favoritspel.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Minecraft Octopus Plush Minecraft Plush Video Game Material: Bomull

En fladdermusplysch från Minecraft för fans av spelet

Här är en förtjusande Minecraft-mus som kommer att få fans av det berömda videospelet att le. Fladdermusen är verkligen en varelse som du ofta stöter på i spelet. Den är passiv. Och du ser dem hela tiden när du går in på mörka platser som grottor. Älskar ditt barn att spela Minecraft? Det här Minecraft fladdermusplyschet är en bra present till dem. Den kommer att göra ditt lilla barn väldigt lycklig att gosa och leka med den. En bedårande varelse från hans favoritspel som han kan ta med sig överallt. Varför ge ditt barn en musplysch från Minecraft? Plyschleksaken är mycket mer än bara en leksak för ditt barn. Det är en riktig följeslagare för ditt barn. Beroende på hur gammal din pojke eller flicka är kan plyschleksaken hjälpa dem att utveckla sin kommunikationsförmåga och uttrycka sina känslor. Det är en lugnande leksak som ger ditt barn en känsla av trygghet och komfort. Den tar bort alla känslor av ensamhet och ger glädje och gott humör. Så varför ge ditt småbarn en Minecraft-plyschmus? Den kommer att ge honom alla de fördelar som en klassisk plyschleksak har. Men om ditt barn är ett fan av videospel kommer den här mjukisdjuret att göra honom ännu gladare. Med en Minecraft-plysch kan han leva äventyren i sitt favoritvideospel i verkligheten. Han kommer att kunna hålla fladdermusplyschan i sin famn och känna hur dess ultramjuka päls smeker hans hud. Fladdermusplyschan från Minecraft kommer att kunna följa med honom överallt. Förutom att leka med den kommer hans supermjuka leksak också att hjälpa honom att somna lätt på tupplurarna. Han kan krama den och använda den som kudde. Minecraft-plyschan kommer att ge honom all den omsorg och ömhet han behöver. Vilket Minecraft fladdermusplysch ska du ge ditt barn? Vill du ge en Minecraft fladdermusplysch till ditt barn? Det är en bra idé, särskilt om han är ett fan av detta videospel. Men se till att du gör rätt val för ditt barn. Det är alltid viktigt att ge ditt barn en hälsosam plyschleksak av hög kvalitet. Så titta först på materialet som plyschdjuret är tillverkat av Är det allergivänligt och snällt mot ditt barns hud? Helst ska du välja en fladdermusplysch av bomull. Detta material är inte bara mjukt. Det är också av hög kvalitet. Och det är precis det materialet vi erbjuder för den här Minecraft-plyschan. Åldern är också ett viktigt kriterium när du väljer en plyschleksak. I det speciella fallet med denna Minecraft-musplysch är den lämplig för barn från 2 till 15 år. Slutligen ska du inte glömma att ta hänsyn till storleken. Det skulle vara synd om fladdermusplyschan är för stor eller för liten för din lilla. Modellen på 22 cm som vi erbjuder här är perfekt för alla barn.

100 % pixelerad minnecraft plyschkollektion

Upptäck vår samling plyschleksaker med ditt favoritvideospel Minecraft. Är ditt barn en kreativ person som älskar det här byggspelet? Ge honom en fantastisk överraskning med ett minecraft-plyschdjur.
Minecraft plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Brun

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

2-15 ans

Taille

22cm