-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Minecraft bläckfisk plysch

181,00 kr

Gillar ditt barn videospelet Minecraft? Då kommer det att älska den här mjuka bläckfisken. En vattenvarelse som han aldrig kommer att sluta gosa med och med vilken han kan återskapa äventyren i sitt favoritspel.

Minecraft Octopus Plush är ett bläckfiskplysch från den populära videospelsserien Minecraft. Den är tillverkad av mjukt och fluffigt tyg och är perfekt för Minecraft-fans som vill lägga till en rolig touch till sin heminredning.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Minecraft Octopus Plush Minecraft Plush Video Game Material: Bomull

Minecraft bläckfisk

Bläckfiskar attackerar aldrig spelare. Den här varelsen behöver mycket kärlek och den här plyschan älskar att leka och bli kramad. Ge den här Minecraft-plyschan till ditt barn för galna äventyr. Minecrafts bläckfiskplysch är en fantastisk gåva för fans av spelet! Både barn och vuxna kommer att älska detta jättelika bläckfiskplysch, som är tillverkat av mjukt och gosigt tyg. Det är ett bra tillägg till en Minecraft-samling eller en fantastisk present till fans av serien.

100 % pixelerad minnecraft plyschkollektion

Upptäck vår samling plyschleksaker med ditt favoritvideospel Minecraft. Är ditt barn en kreativ person som älskar det här byggspelet? Ge dem en fantastisk överraskning med ett minecraft-plyschdjur.
Minecraft plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

2-15 ans

Taille

22cm