-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Gosedjur Kirby med Stor öppen mun

681,00 kr

Den här stora Kirby-plyschan har många användningsområden. Munnen är så stor att ditt barn kan använda den som en kudde (för att vara helt i sin bubbla). Eller använd Kirby som en hundkoja för din katt eller hund. Eller som en skattlåda att gömma saker i. PS: Innerkudden ingår i plyschan.

Denna bedårande Kirby-plysch är perfekt för fans av en av de sötaste karaktärerna i Nintendo-universumet! Kirby är en ikonisk karaktär som först introducerades i Game Boy-spelet Kirby’s Dream Land från 1992.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Kirby öppen mun plysch Kawaii Kirby Uncategorized Material: Bomull

Kirby

Lägg till den här Kirby-plyschan till din samling av fans av den berömda rosa bollen som suger upp allt. Här är Kirby i mångsidigt läge. Söt och mjuk, du kommer att veta hur du ska göra honom användbar.
Vi presenterar Kirby, det mest kawaii plyschet någonsin! Han är en liten vit nallebjörn med rosa lockar på huvudet och en stor öppen mun som alltid är redo att stoppa i sig! Kirby gillar att äta, sova och leka, precis som alla andra nallar, men han är unik på grund av sin gigantiska mun.

Alla dina favoritfigurer i plysch

Upptäck alla våra Kirby-plyschor i butiken. Ditt barn brinner för detta videospel som har blivit ett riktigt modefenomen, ge honom en fantastisk present med en plysch av hans favoritspel Kirby.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Remplissage

Coton PP

Dimensions

53x46cm