-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Gosedjur Nita Brawl Stars

227,00 kr

Upptäck den här otroliga karaktären från videospelet Brawl Stars tack vare den här Nita Brawl Stars-plyschan. Nita är en karaktär som vet hur man attackerar, men den här plyschan gillar också att gosa. För fans av videospelet är detta en vinnande kombination.

Vi presenterar Nita Brawl Stars plysch! Den här förtjusande leksaken är perfekt för att gosa och leka. Med Nita från det populära spelet Brawl Stars kommer den här plyschan garanterat att glädja alla barn.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Nita Brawl Stars Plush Brawl Stars Plush Videospel a7796c561c033735a2eb6c: Orange|Grön

Otrolig och fantastisk plysch

Nita är en aggressiv karaktär vars främsta mål är att sätta press på och trycka tillbaka sina motståndare tack vare sin björn och sin stora attackzon. Dessa attacker är chockvågor som har en måttlig räckvidd och kan träffa flera fiender.
Njut av denna fantastiska och fantastiska Nita Brawl Stars plysch för att göra ditt barn lyckligt. Det här plyschet är fantastiskt!

Brawl Stars plyschkollektion

Är du också ett fan av Brawl Stars? Upptäck vår samling plyschleksaker med det sensationella mobilspelet Brawl Stars. Följ med dina favorithjältar på otroliga äventyr.

Brawl Stars plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Grön, Orange

Matériau

Coton

Storlek

23cm