-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Kirby rosa plysch med röda kinder

295,00 kr568,00 kr

Den här Kirby-plyschan finns i två storlekar, stor och liten, och har sin plats i till exempel ditt barns rum. Supermjuk, han kommer att kunna ta den kärleksfullt i sin famn eller använda den som kudde. Det står dig också fritt att bygga en Kirby-familj med de olika modellerna som vi erbjuder.

Det här Kirby-plyschet är så mjukt och bedårande! Kirby är en gullig och populär karaktär från den jämnåriga tv-spelserien, och nu kan du ta med dig honom överallt med den här plyschan! Plyschan är tillverkad av rosa tyg med sammetdetaljer och har Kirbys typiska glänsande svarta ögon och röda kinder. Den är cirka 43 cm hög, vilket gör den perfekt att ta med sig överallt! Barn kommer att älska den här plyschan och Kirby-fans kommer inte att kunna motstå dess söta charm.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Kirby rosa plysch med röda kinder Videospel Plysch Kirby 87aa0330980ddad2f9e66f: 24cmx18cm|43cmx33cm

Kirby

Lägg till den här Kirby-plyschan i din fansamling med den berömda rosa bollen som suger upp allting. Den är söt och mjuk och hjälper dig att sova gott. Den här förtjusande Kirby-plyschan kommer i fuchsiarosa med röda kinder och är helt handsydd. Han mäter 43 cm, vilket gör honom perfekt för kramar och små händer. Hans stora, ljusa svarta ögon är uttrycksfulla och fängslande, medan hans spetsiga rosa näsa ger honom en söt och tillgiven look. Hans mjuka päls är stretchig, vilket innebär att han kan sträckas eller komprimeras utan ansträngning. Det är en fantastisk presentidé för barn i alla åldrar, eftersom de kan adoptera den som en ny låtsaskompis eller bara njuta av en mysig kram när de behöver lite ömhet.

Alla dina favoritfigurer i plysch

Upptäck alla våra Kirby-plyschor i butiken. Ditt barn brinner för detta videospel som har blivit ett riktigt modefenomen, ge honom en fantastisk present med en plysch av hans favoritspel Kirby.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Remplissage

Coton PP

Matériau

Coton