-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Huggy Wuggy skrämmande plysch som Minions

454,00 kr

Den här Huggy Wuggy Scary Minions-plyschan är det perfekta tillbehöret för att komplettera din Minion-leksakssamling.

Tillverkad av mjuka och hållbara material är den här plyschan utformad för att hålla i många år, den har en bedårande och unik form, huvudet är fyllt med söta små öron och munnen är prydd med vassa små tänder, ögonen är stora och uttrycksfulla och den ljusgula färgen är iögonfallande.

Den mjuka, fluffiga pälsen känns bra vid beröring och ger extra komfort, oavsett om du letar efter en speciell gåva till ett Minions- och Huggy-plyschfan eller bara vill komplettera din leksakssamling är denna Huggy Wuggy läskiga plysch i Minions den perfekta accessoaren.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Perfekt för att skrämma folk!

Det här skrämmande Minions-plustret från Huggy Wuggy är den perfekta accessoaren för alla fans av serien. Tillverkad av mjuka och bekväma material ger den en varm och mysig känsla, dess medelstora storlek gör den lätt att bära och ta med sig vart du än går. Dess unika design med ljusa färger och ett skrämmande uttryck kommer garanterat att vända på huvudena, de realistiska detaljerna och de glödande ögonen ger plyschan ett verkligt skrämmande utseende. Perfekt för att skrämma folk!

Skrämmande och roligt på samma gång

Den kramiga plyschan är en skrämmande och rolig plysch på samma gång. Den har en silkesmjuk plyschkropp, men de svarta ögonen och den öppna munnen med vassa tänder ger den här plyschan en hotfull look. Hans olycksbådande utseende gör honom till den perfekta följeslagaren för barn som älskar monster och skrämmande saker. Huggy Wuggy Scary Plush är ett utmärkt sätt att underhålla dina barn och hjälpa dem att lära sig hantera sina rädslor. Det är en unik och skrämmande plysch som kommer att glädja både unga och gamla.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Gul

Matériau

Coton

Remplissage

Coton PP