-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Spike Brawl Stars plyschdocka

284,00 kr

Upptäck den här berömda plyschdockan Spike Brawl Stars, han är mycket känd för sin kraftfulla attack mot fienden.

Tillverkad av mycket mjuka och högkvalitativa material. Det är en trevlig leksak att se med sina vackra ljusa färger, du kan skapa hemma de stora äventyren med Spike mot fienderna med denna otroliga plysch.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Spike Brawl Stars plyschdocka Brawl Stars plyschleksak Videospel Material: Bomull

Mjuk plysch och otrolig!

Med den här dockans utmärkta hudstruktur kommer ditt barn att känna sig bekväm när det leker med den här fantastiska och söta Spike-plyschan. Den kan användas som en kudde för att hjälpa ditt barn att sova. Spike-dockan är en Brawl Stars-karaktär som älskas av fans av spelet. Denna plysch är den officiella representationen av denna karaktär och har noggrant tillverkats för att se så nära Spike som möjligt. Detaljerna i ansiktet och kroppen har återgivits noggrant, liksom hans unika karaktär. Plyschan är tillverkad av mjukt och bekvämt tyg, vilket gör den till en utmärkt följeslagare för barn.

Brawl Stars plyschkollektion

Är du också ett fan av Brawl Stars? Upptäck vår samling plyschleksaker med det sensationella mobilspelet Brawl Stars. Följ med dina favorithjältar på otroliga äventyr.
Brawl Stars plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Taille

20cm

Färg

Grön