-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Nickelring Plysch Crow Brawl Stars

170,00 kr

Upptäck vår fantastiska Crow Brawl Stars plyschnyckelring som är höjdpunkten i din Brawl Stars-samling.Den här karaktären är en sann legend i spelvärlden. Ditt barn kommer att älska att bära den här nyckelringen varje dag.

För fans av Brawl Stars presenterar vi den officiella plyschnyckelkedjan med Crow! Denna charmiga svarta fågel är en ikonisk karaktär från videospelet och kommer att bli ett perfekt tillägg till din samling av varor.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Nyckelring Leon Brawl Stars Plush Brawl Stars Plush Videospel a7796c561c033735a2eb6c: Grön

Nyckelring för samlare

Upptäck vår unika och originella nyckelring så att ditt barn kan bära den överallt. Varje nyckelring blir en unik del av din samling. Samla på dem alla och bli äntligen en sann medlem av Brawl Stars-communityt.
Denna nyckelring i kråkplysch är perfekt för alla Brawl Stars-fans! Den är supersöt med sin kråklook och röda bandana, och den är fäst på en robust kedja som gör den idealisk att hänga på din väska eller nycklar. De snygga detaljerna på den här nyckelringen gör den till en idealisk present för fans av spelet!

Brawl Stars plyschkollektion

Är du också ett fan av Brawl Stars? Upptäck vår samling plyschleksaker med det sensationella mobilspelet Brawl Stars. Följ med dina favorithjältar på otroliga äventyr.

Brawl Stars plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Svart

Matière

Coton

Storlek

10cm