-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Leon Brawl Stars plyschnyckelring

170,00 kr

Upptäck denna fantastiska Leon Brawl Stars plyschnyckelring är tillverkad av mycket mjuk och stark bomull. Den här söta och färgglada nyckelringen är helt perfekt för alla fans av Brawl Stars-spelet.

Ge den här nyckelringen till ditt barn som är ett fan av den unika världen i Brawl Stars.
Leons plyschnyckelring är en söt och praktisk accessoar för alla Brawl Stars-fans. Den är tillverkad av mjukt plysch och är cirka 10 cm hög. Nyckelringen är dekorerad med Brawl Stars-logotypen och är perfekt för att hänga upp nycklarna, väskan eller mobiltelefonen.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Nyckelring Leon Brawl Stars Plush Brawl Stars Plush Videospel a7796c561c033735a2eb6c: Grön

Brawl Stars videospel nyckelring för att samla in!

Är ditt barn ett fan av videospelet Brawl Stars? Då har vi en fantastisk nyckelring med karaktären Leon, den är fantastisk. Den är mjuk, söt och liten så ditt barn kan ta med den överallt. Leon Brawl Stars plyschnyckelring är en nödvändig accessoar för fans av ett av dagens mest populära spel. Den här förtjusande lilla plyschfiguren är den perfekta följeslagaren att ta med sig överallt, och är perfekt för att dekorera väskan eller nycklarna. Dessutom är denna nyckelring också ett utmärkt sätt att visa ditt stöd för en av spelets mest älskade hjältar.

Brawl Stars plyschkollektion

Är du också ett fan av Brawl Stars? Upptäck vår samling plyschleksaker med det sensationella mobilspelet Brawl Stars. Följ med dina favorithjältar på otroliga äventyr.
Brawl Stars plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Grön

Matière

Coton

Storlek

10cm