-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Vändbar Kudde Snorlax

340,00 kr

Ronflex, kungen av sovande, kan också bli en vacker lila kudde. En mjuk, vändbar och förvandlingsbar plysch för sköna tupplurar eller roliga historier. Ronflex vändbara plyschkudde är en produkt som har utformats för att erbjuda användarna ultimat komfort. Produkten är tillverkad av högkvalitativa material och är fylld med mjuka granulat som gör den extremt bekväm att använda. Produkten är också vändbar, vilket innebär att den kan användas på båda sidor. Ronflex Reversible Plush Pillow är det perfekta sättet att förbättra din sömnupplevelse.

Slut i lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Vändbar kudde Ronflex plysch Pokemon 87aa0330980ddad2f9e66f: 30cm

Snorlax kudde

En söt kudde eller en sömnig men kraftfull Pokémon. Den här gosedjuret kan förvandlas när som helst till ditt barns glädje. Snorlax kuddar är tillverkade av 100 % naturmaterial som ull, bomull och dun. De är fyllda med en blandning av fjädrar och dun, vilket gör dem extremt mjuka och bekväma.

Upptäck vår Pokémon Plysch-kollektion

Pikachu, Charmander, Bulbasaur eller Squirtle? frågan som präglade en hel generation… Om du också är ett fan eller nostalgiker av Pokémon-universumet kan du upptäcka hela vår kollektion av Pokémon-plysch i vår butik. Fånga dem alla!

Pokemon plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

30cm

Matériau

Coton

Tranche d'âge

12-15 ans

Färg

Violett