-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Raichu liten plysch

181,00 kr

Den här söta lilla plyschan är Pokémon Raichu, som är en evolution av Pichu efter Pikachu. En bedårande liten elektrisk mus som ditt barn kommer att älska om de är ett fan av Pokémon och Pikachu.

Raichu är en söt och bedårande liten plyschleksak som kommer att bli en bra följeslagare för barn och vuxna. Den är tillverkad av mjuka och fluffiga material, vilket gör den behaglig att röra vid. Dess ekonomiska storlek gör den lätt att ta med sig vart du än går. Den är också lätt att rengöra med en fuktig trasa.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Raichu liten plysch Pikachu plysch Pokemon plysch Material: Bomull

Raichu

Raichu är mycket kraftfull, högspänningsströmmar flyter genom hans kropp och hans blixtsvans gör att han inte påverkas. Hans svans kan också fånga upp elektricitet från atmosfären. Raichu är en mycket tillgiven liten elektrisk pokémon. Han är en av de mest lojala följeslagare du kan få och älskar att mysa med dig för en tupplur. Den här plyschan är den perfekta presenten för alla pokemonfans och är också ett bra sätt att dekorera ditt hem.

Upptäck vår Pokémon Plysch-kollektion

Pikachu, Charmander, Bulbizare eller Carapuce? frågan som präglade en hel generation… Om du också är ett fan eller nostalgiker av Pokémon-universumet kan du upptäcka hela vår kollektion av Pokémon-plysch i vår butik. Fånga dem alla!
Pokemon plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Tranche d'âge

2-15 ans

Taille

15cm

Färg

Gul