-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Raichu plysch

454,00 kr

Det här vackra plyschet är Pokémon Raichu, som är Pichus evolution efter Pikachu. En 30 cm lång plysch för elektriska stunder med ditt barn.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Raichu Plush Pikachu Plush Pokemon a7796c561c033735a2eb6c: Gul

Ett förtjusande Raichu-plysch för Pikachu-fans

Brinner ditt barn för Pokémon-världen? Då kommer den här plyschleksaken Raichu definitivt att tilltala dem! Han kommer att kunna leka med den och ge sig ut på äventyr. Precis som i filmen och tecknade filmer. Och det här bedårande lilla gula djuret kommer att följa med honom. Den här varelsen är nämligen ingen annan än Pikachu, en av huvudpersonerna i Pokémon-franchisen från Nintendo. Om han ser lite annorlunda ut för dig är det helt enkelt för att han har utvecklats. Raichu är dess slutliga form. Pokémon har blivit starkare och kraftfullare. Precis som den ursprungliga Pikachu är han dock mycket söt och bedårande. Det är omöjligt att inte älska honom! Raichu plysch: lekkamraten som ditt barn har väntat på! Alla Pokémon-tränare vill att deras pokemon ska utvecklas och gör allt för det. Säkert är detta också fallet för din flicka eller pojke som är ett Pikachu-fan. Med den här 30 cm stora Raichu-plyschan kommer du att kunna förverkliga hans dröm. Ditt lilla barn kommer att kunna se sin Pikachu utvecklas till en kraftfullare pokemon som kan vinna alla strider. Han kommer att bli glad över sin kraft och kommer att älska att leka med sin leksak ensam i sitt rum eller med sina vänner. Och den här pokemonplyschan kommer inte bara att vara en lekkamrat. Den kommer också att bli hans kompanjon vid tupplurar. Den här bomullsplyschan har en mjuk och silkeslen päls. Det är ett nöje att gnugga sig mot den. Den här plyschpokemon kommer att fylla ditt barn med kärlek och ömhet. En Raichu-plyschleksak för att komplettera din Pokémon-samling Har du redan Pichu och Pikachu i din Pokémon-plyschsamling? Då är denna söta Raichu-plysch den pjäs du behöver för att komplettera din samling. Lägg till den och du kommer att ha alla evolutioner av den här förtjusande gula varelsen hemma. Det kommer också att vara ett bra sätt att personifiera ditt rum eller ditt hem. Detta pokemonplysch kan vara en del av de tillbehör som kommer att dekorera och försköna ditt hem. För ett bättre resultat behöver du bara kombinera den med olika andra tillbehör som tillhör Pokemon-universumet: andra plyschdjur, leksaker, kort eller enkla prydnadsföremål. Raichu-plysch: den perfekta presenten för Pikachu-fans Vill du glädja ett Pikachu-fan? Ge dem den här vackra, mjuka och mjuka raichu-plyschan i present. Det är en gåva som han säkert kommer att uppskatta. Detta pokemonplysch är inte bara charmigt utan också av utmärkt kvalitet. Den är idealisk för ett barn eller en tonåring från 5 till 15 år. Du kan ge den i present till jul, en födelsedag eller en semester. Men raichu-plyschan kan också ges som en belöning. Slutligen, om du är intresserad av denna produkt bör du veta att den finns till ett attraktivt pris på Ma-peluche.fr. Dessutom gynnas du av en gratis leverans från 40 euro i inköp.

Upptäck vår Pokémon Plysch-kollektion

Pikachu, Charmander, Bulbizare eller Carapuce? frågan som präglade en hel generation… Om du också är ett fan eller nostalgiker av Pokémon-universumet kan du upptäcka hela vår kollektion av Pokémon-plysch i vår butik. Fånga dem alla!
Pokemon plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Gul

Matériau

Coton

Tranche d'âge

5-15 ans

Taille

30cm