-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Gosedjur Pokemon Mew blå (kopia)

284,00 kr

Bli förälskad i den här gulliga Pokémon Mew Blå plyschan och ge bort den mest förtjusande gosedjuret. 18 cm mjukhet tack vare sitt kvalitetsmaterial av bomull för optimal komfort. Den här Pokémon-figuren är söt och tröstande och kommer garanterat att glädja dig.

Pokémon är en generations maskotar och har fångat fantasin hos miljontals barn runt om i världen.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Upptäck vår Pokémon Plysch-kollektion

Pikachu, Charmander, Bulbizare eller Carapuce? frågan som präglade en hel generation… Om du också är ett fan eller nostalgiker av Pokémon-universumet kan du upptäcka hela vår kollektion av Pokémon-plysch i vår butik. Fånga dem alla!
Den här Pokemonplyschan är tillverkad av plysch av hög kvalitet. Den är mjuk att känna på och mycket behaglig att gosa med. Ögonen är gjorda av tyg och lossnar inte lätt, vilket gör den säker för barn. Öronen är gjorda av tyg. Den här plyschan representerar den blå Mew pokemon perfekt.

Mew blue

Den blå Miew Pokemon-plyschan är söt och mjuk och blir den perfekta gosedjuret! En lugnande och tröstande plysch som vi älskar att krama.

Pokemon Mew blå plysch a75a4f63997cee053ca7f1: 11cm-30cm

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor